Recruitment en arbeidscommunicatie diensten - De Selectie

Onze diensten

RADAR Recruitment

Altijd op zoek naar talent. Niet alleen bij vacatures.

Recruitment volledig ontzorgd, hoe fijn is dat! Radar Recruitment is een ijzersterke combinatie van operationeel en strategisch recruitment: zichtbaarheid bij jouw doelgroep, een eigen talentpool opbouwen én vacatures invullen als dat nodig is.

Job
Branding

Stop met zoeken. Word gevonden.

Heb je een vacature? Geen paniek. De Selectie zorgt ervoor dat jouw vacature zichtbaar wordt bij een relevante doelgroep. Wij helpen bij het schrijven van een wervende tekst, het maken van een video en weten welke kanalen het beste kunnen worden ingezet om jouw doelgroep te bereiken. Je hoeft geen mensen meer te zoeken, zij vinden jou!

Recruitment

Altijd op zoek naar talent. Niet alleen bij vacatures.

Recruitment volledig ontzorgd, hoe fijn is dat! Onze recruiters beheersen alle skills die je van een goede recruiter mag verwachten. Een enkele vacature, een interim-oplossing of een recruitment abonnement: De Selectie verzorgt het hele jaar door jouw recruitment op maat.

Employer
Branding

Jouw imago als werkgever.

Goed zichtbaar zijn als bedrijf is erg belangrijk. Niet alleen bij klanten, maar ook bij potentiele medewerkers. In een tijd waarin de werkzoekenden weer kunnen kiezen is het van belang om te laten zien waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen. Wij adviseren en ondersteunen bij het neerzetten van een goede arbeidsmarktcommunicatie strategie en een sterk werkgeversmerk!

Kandidaat
Events

De eerste kans voor een onvergetelijke indruk.

Solliciteren of kennismaken met jouw bedrijf. Het kan zoveel leuker, origineler en effectiever! De Selectie helpt bij het bedenken en organiseren van passende en effectieve events waarmee je als bedrijf in contact komt met jouw doelgroep. Een onvergetelijke kennismaking en het begin van een duurzame match!