Nieuw gezicht bij De Selectie

Nieuw gezicht bij De Selectie

Hoi, ik ben Amber en sinds september mag ik mezelf onderdeel van De Selectie noemen. Afgelopen zomer heb ik mijn studie crossmediale communicatie afgerond en met de opgedane kennis wil ik nu graag in de praktijk aan de slag!

 

Afgelopen zomer raakte ik in gesprek met Michiel over project WerkBij Westfriesland. De Selectie is uitvoerend partner van dit project. WerkBij Westfriesland helpt Westfriese bedrijven aan hun zichtbaarheid te werken zodat talent uit de regio beter op de hoogte is van de kansen dicht bij huis. WerkBij Westfriesland helpt bedrijven en talenten elkaar sneller en makkelijker in contact te laten komen. De Selectie werkt er momenteel hard aan om dit project naar een hoger plan te tillen. Een mooie uitdaging om mij eens stevig in vast te bijten.

De komende periode zal ik mij gaan richten op content. Wat plaatsen we op welke kanalen? Maar ook; wat voor content plaatsen de bedrijven op het platform? Waar liggen kansen en wat werkt? Daarbij zal ik ook aangesloten bedrijven bezoeken om content te maken van wat ze doen en hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Met mijn bijdrage hoop ik het platform te helpen groeien en daarmee bedrijven en talenten met elkaar in contact te brengen. Als zij elkaar beter kunnen vinden, zal het de regio helpen groeien.