Kosteloos in contact komen met nieuwe collega's? - de Selectie

Kosteloos in contact komen met nieuwe collega’s?

In de Westfriese Talentpool vind je personen uit West-Friesland die per direct beschikbaar zijn voor een leuke baan. Als werkgever kun jij zonder kosten in contact komen met deze mensen. Het initiatief is een succes: Veel werkzoekenden hebben hun profiel geüpload in de Westfriese Talentpool en de eerste bedrijven hebben hun vacatures hier al gedeeld. De eerste werkgever die gebruik heeft gemaakt van de kans om rond te kijken in deze talentpool heeft direct een talent uit de vijver gevist!

Deel je vacature en neem online een kijkje!

Wanneer jij als werkgever jouw vacature met ons deelt, dan krijg je de kans om te vissen in de Westfriese Talentpool. Onder begeleiding van Marit hebben we de eerste persoon al rondgeleid door alle profielen van de beschikbare mensen en met resultaat! Er zat een interessant profiel tussen, de persoon in kwestie zag het ook wel zitten en er werd direct een kennismaking ingepland. Zo eenvoudig is het dus!

Duurzaam en circulair recruitment

Met de lancering van De Westfriese Talentpool introduceren wij ons idee van duurzaam en circulaire recruitment. De Selectie is geen bemiddelings- of uitzendbureau, echter zien wij als recruitment marketing team wel ontzettend veel talent voorbijkomen. Helaas kunnen bedrijven niet iedereen aannemen, er blijven altijd talenten over die de baan niet krijgen. Dat bracht ons op het idee: kunnen wij het talent dat de baan niet krijgt ‘hergebruiken’ voor procedures bij andere bedrijven? Zo gaat talent niet verloren, want we moeten zuinig zijn op het aanwezige talent uit West-Friesland. De sollicitanten en bedrijven gaan hier natuurlijk wel eerst mee akkoord. De Selectie stimuleert hiermee de samenwerking in de regio en zijn ook maatschappelijk verantwoord en duurzaam aan het ondernemen.

Heb je ook een vacature die je graag wil delen met de actief werkzoekenden uit West-Friesland? Ben jij nieuwsgierig wie er op zoek zijn naar een nieuwe baan en wil je de profielen bekijken? Neem contact op met Marit, dan gaan jullie samen vissen naar talent! marit@deselectie.nl

jouw recruitment marketing team