Martin Leert Door! - de Selectie

Volg ons

Jouw Recruitment Marketing Team

All Rights Reseverd

Design by: Cup of Tea

Martin Leert Door!

Martin-1

Martin heeft deze week op de meest succesvolle manier zijn NL Leert Door-traject afgerond: hij heeft een nieuwe baan!! Martin was via de Westfriese Talentpool op zoek naar een leuke nieuwe baan. Hier had hij zich ook aangemeld voor NL Leert Door, een programma met gratis ontwikkel- en loopbaanadvies. En hier heeft hij geen spijt van gekregen!

Toekomstbestendig

“Deze vier gesprekken hebben mij net die boost gegeven die ik even nodig had. Het resultaat van de arbeidsmarktscan gaf mij veel vertrouwen in mijn kansen op de arbeidsmarkt. Dankzij de inzichten en het advies uit de vervolggesprekken ben ik in contact gekomen met mijn nieuwe werkgever, ik heb nu echt een heel gave baan! Mijn kennis en ervaring van ICT en elektrotechniek zet ik in om op afstand online evenementen in goede banen te leiden. Ik maak optimaal gebruik van mijn kennis en talenten en ik heb ook nog eens een baan die toekomstbestendig is. Ik ben echt superblij met de hulp die ik vanuit De Selectie en de Westfriese Talentpool heb gekregen!!

Ook meedoen met NL Leert Door?

Het traject bestaat uit een arbeidsmarktscan en 4 gespreksuren met een ervaren loopbaancoach. Het traject resulteert in een maatwerk ontwikkeladvies waarmee jij direct aan de slag kan. Het geeft inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te vergroten om duurzaam inzetbaar te worden of blijven.

Pak deze kans!

De subsidie kan vanaf 1 december worden aangevraagd. Maar meld jezelf nu alvast aan voor dit gratis coaching traject. Want voor deze subsidie geldt: op is op. De subsidieregeling is er voor iedereen tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd. Iets voor jou? Wacht dan niet te lang; de verwachting is dat de subsidiepot snel leeg is. Meld je dus snel aan!

Eerst meer informatie? Neem contact op met Michiel Martens via michiel@deselectie.nl of bel 06 46305041

DeSelectie-WestfrieseTalentPool-scaled-2
jouw recruitment marketing team