'Mooij' succes bij MooiHuys - de Selectie

Volg ons

Jouw Recruitment Marketing Team

All Rights Reseverd

Design by: Cup of Tea

‘Mooij’ succes bij MooiHuys

De Westfriese Selectie kent steeds meer succesverhalen en daar worden de werkzoekenden, bedrijven én wij erg blij van! Benieuwd hoe wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan de ‘mooije’ match tussen MooiHuys Makelaars Taxateurs en Diana Mooij? Wij hebben beiden kort geïnterviewd.

Ik werd aangetrokken door een interessante vacature

Diana: ‘’Nadat ik mij had aangemeld voor de Westfriese Selectie, ontving ik elke vrijdag een vacature-update en andere interessante tips. Via De Westfriese Selectie heb ik mij ook voor NL Leert Door aangemeld, een gratis loopbaanadvies traject.  Voor mij een mooie kans aangezien het in de reisbranche niet zo goed ging. Het contact met Michiel en Marit, zowel voor als tijdens het traject, is heel fijn en goed verlopen. Tijdens het ontwikkeladvies werd ik aangetrokken door een interessante vacature uit de wekelijkse update van de Westfriese Selectie. Het was de vacature van mijn nieuwe werkgever: MooiHuys Makelaars Taxateurs. Ik kreeg tijdens het ontwikkeltraject goede sollicitatietips van mijn jobcoach, zo hebben we samen mijn idee om mijzelf te presenteren als een huis verder uitgewerkt. De eerste kennismaking hebben wij benaderd als bezichtiging en tijdens de procedure heb ik nog een formulier van inschrijving achtergelaten om het helemaal af te maken. En met succes! De Westfriese Selectie heeft mij dus geholpen met ontwikkeladvies, nieuwe inzichten, de vacature doorgestuurd én onwijs geholpen tijdens het solliciteren waardoor ik nu de baan heb! Echt een aanrader om je ook voor de Westfriese Selectie aan de melden’’.

Mooije match

Mertijn Voortman van MooiHuys: “Diana hebben wij uitgenodigd na een originele brief en een passend cv van haar te hebben ontvangen. Iemand hoeft niet altijd over 100% ervaring te beschikken, maar moet dingen wel bij voorkeur snel kunnen oppakken, goed tegen stress kunnen en ook goed in het team passen. Dat vinden wij belangrijk. Tijdens het eerste en tweede gesprek kregen wij de indruk dat dat met Diana op alle drie de punten wel goed zat! Na nog even kort overleg met Michiel werden wij in onze beslissing gesterkt en hebben MooiHuys en Diana elkaar (figuurlijk) de hand geschud. Afgelopen zaterdag hebben we het contract getekend en ze start in januari 2021 bij ons op kantoor”.

Te mooi om waar te zijn?

De Westfriese Selectie heeft inmiddels diverse bedrijven en werkzoekenden kosteloos met elkaar in contact gebracht. Met op dit moment 20 partners en meer dan 150 werkzoekenden zijn er in de afgelopen maanden mooie matches ontstaan. En dit dus zonder kosten! Het toverwoord is circulair recruitment! Wil jij net als MooiHuys ook jouw vacature delen via onze nieuwsbrief of partner worden de Westfriese Selectie en circulair recruitment? Of zoek jij net als Diana een leuke baan in jouw eigen regio? Neem dan contact met ons op en wie weet vind jij ook jouw nieuwe collega of werkgever via de Westfriese Selectie! www.dewestfrieseselectie.nl 

 

jouw recruitment marketing team