onze diensten

 

job
branding

maak een merk van je vacature

 

Heeft u een vacature? Geen paniek. De Selectie zorgt ervoor dat uw vacature zichtbaar wordt bij een relevante doelgroep. Wij helpen bij het schrijven van een wervende tekst, het maken van een video en weten welke kanalen het beste kunnen worden ingezet om uw doelgroep te bereiken. U hoeft geen mensen meer te zoeken, zij vinden u!

 

employer
branding

jouw reputatie als werkgever

 

Goed zichtbaar zijn als bedrijf is erg belangrijk. Niet alleen bij klanten, maar ook bij potentiele medewerkers. In een tijd waarin de werkzoekenden weer kunnen kiezen is het van belang om te laten zien waarom ze voor uw bedrijf moeten kiezen. Wij adviseren en ondersteunen bij het neerzetten van een goede arbeidsmarktcommunicatie strategie en een sterk werkgeversmerk!

talent
pooling

zorg voor een bron van talent

 

Een talentpool is eigenlijk gewoon een mooie naam voor een CRM gericht op medewerkers. Bij veel bedrijven is deze talentpool echter zo goed als leeg, terwijl sales dit voor klanten wel goed bijhoudt. Wij bouwen voor u een eigen talentpool met potentiele nieuwe collega’s, allemaal mensen die goed bij uw bedrijf zouden passen. Geen tijd om het contact te onderhouden? Ook daarmee kunnen wij u helpen!

 

 

kandidaat
events

de eerste kans voor een goede indruk

 

Solliciteren of kennismaken met uw bedrijf. Het kan zoveel leuker, origineler en effectiever! De Selectie helpt u bij het bedenken en organiseren van passende en effectieve events waarmee u in contact komt met uw doelgroep. Een goed begin om tot een duurzame match te komen. En waarschijnlijk wel meerdere matches.

recruitment
support

ondersteuning bij selectie

 

Heeft u ondersteuning nodig bij het schrijven van een vacaturetekst? Of heeft u geen tijd om alle reacties op een vacature netjes en tijdig af te handelen? Kunt u wel een ervaren recruiter gebruiken tijdens de gespreksrondes? Wij bieden recruitmentondersteuning op maat en helpen waar nodig.

HR
support

mensenwerk is maatwerk

 

HR vraagstukken zoals verschillende arbeidsovereenkomsten, wetswijzigingen, beloningen, ontwikkelmogelijkheden, functionering/beoordelingscyclus, verzuim, ontslag en nog veel meer. Soms kunt u aan deze HR vraagstukken onvoldoende aandacht schenken of ontbreekt u het aan specifieke kennis op dit vakgebied. De Selectie heeft hiervoor een oplossing. HR ondersteuning of een HR abonnement op maat, zo bent u verzekerd van deskundige HR ondersteuning op de momenten wanneer u het nodig heeft.

  

of neem direct contact op met Michiel:

06-46 30 50 41

 

of Patricia:

06-24 50 83 62