Radar recruitment - De Selectie

onze 360 graden toolbox

radar recruitment

DeSelectie-RadarRecruitment-Toolbox

De Selectie levert recruitment marketing power. Samen met ons team los je elk wervingsprobleem pijlsnel op én bouwen we slim, creatief en met veel plezier aan een sterke positie op de arbeidsmarkt.

Hart voor jouw zaak

Jij als werkgever een magneet voor talent, dat is waar wij voor gaan. Ons team van energieke, pragmatische en daadkrachtige specialisten heeft hart voor jouw zaak, levert 100% maatwerk en doet alles voor het vergroten van jouw wervingskracht. We helpen je met:

De basis: binnen een dag heb jij een eigen wervingspagina, een kandidaat-volgsysteem én talentpool. Met deze basis ben jij verzekerd van professionele recruitment tegen een superscherp maandelijks tarief.

Job marketing: creatief en datagedreven, van slimme wervingscampagnes tot je eigen event.

Employer branding: vanuit een messcherpe strategie bouwen aan het succes van morgen.

Recruitment support: professionele (extra) ondersteuning op maat. Met De Selectie als partner vind jij de beste kandidaten, pijlsnel en voor een scherp tarief.

We werken ad-hoc, op projectbasis of in-house met je samen, net wat voor jou het beste werkt. En altijd voor eerlijke prijzen en met de beste digitale tools van deze tijd.

Wij werken met Radar Recruitment, een 360 graden toolbox voor impactvolle recruitment marketing volgens jouw kernwaarden.

Met Radar Recruitment sluit ons team van energieke en ambitieuze specialisten op elk moment naadloos aan bij de behoeften en ambities van jouw organisatie.

deselectie-radar-recruitment

Radar Recruitment

We maken onze belofte waar met een uniek concept waarin al onze expertise samenkomt: Radar Recruitment, de 360 graden toolbox voor impactvolle recruitment marketing volgens jouw kernwaarden.

Op elk moment naadloos aansluiten bij jouw behoeften en ambities. Voor elke wervingsuitdaging direct de beste oplossing. Continu bouwen aan een sterk werkgeversmerk en eigen talentpool. Dat is de waarde van Radar Recruitment voor jou.

Voorbij de vacature

We werken én werven samen. De Selectie maakt jouw team steeds sterker en jou als werkgever steeds aantrekkelijker.

Dus wil jij echt werk maken van je ambities? Ga dan ook voorbij de vacature. Want als geschikte kandidaten jou weten te vinden, dan hoef jij nooit meer op zoek. Dan blijf je groeien.

DeSelectie-Michiel

Michiel Martens

Recruitment Marketing Specialist
en oprichter van De Selectie
06-46 30 50 41
michiel@deselectie.nl

samen werken én samen werven