Video scoort!

Video scoort!

Wij maken tegenwoordig bij zo goed als ieder project gebruikt van video. Waarom?

Werksfeer en cultuur zijn tegenwoordig minstens zo belangrijk als functie en salaris. Een vacaturevideo kan dat veel beter laten zien dan een geschreven tekst. En is bovendien aantrekkelijker. Wist je dat 75% van de mensen liever een filmpje bekijkt dan dat ze een tekst lezen?
 

De kracht van video

Met een vacaturevideo breng je in circa 90 seconden over hoe een werkplek eruitziet, hoe een werkdag er uit kan zien en wie je collega’s zijn. Als kandidaat kun je dus meteen zien, horen en misschien zelfs voelen of je ergens goed tussen past. Of niet. Een vacaturefilm is dus niet alleen goed voor je werving en branding, het zorgt ook nog eens voor een natuurlijke selectie.

 

Goed samenspel

Conversie op video is veel hoger. Het grootste deel van de (latent) werkzoekenden bekijkt liever een video dan dat ze een tekst lezen. Niet zo gek dus dat een vacaturevideo in wervingscampagnes 50% meer conversie behaalt vergeleken met vacatureteksten! Een goed samenspel tussen vacaturetekst en vacaturevideo is natuurlijk het allerbeste.
 

Eigen videokanaal

Wij hebben ons eigen videokanaal op YouTube dus als je eens wil rondkijken wat wij voor onszelf en onze klanten hebben gemaakt dan kun je dat hier doen.