iedereen verdient werkgeluk

Wij vinden dat de traditionele manier van solliciteren niet meer werkt.  Op zoek gaan naar een nieuwe baan of de volgende stap in je carrière maken is een uitdaging. Je wilt iets doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, in een plezierig team met leuke collega’s. De realiteit leert ons echter dat bij het solliciteren er van al deze ambities in veel gevallen weinig meer overblijft dan jouw cv op een stapel. De Selectie pakt het anders aan: Waarom niet kennismaken met het bedrijf van jouw keuze voordat je daadwerkelijk solliciteert?

 

Bij De Selectie ben je zelf verantwoordelijk voor jouw loopbaan, wat wij kunnen doen is hieraan bijdragen. Hoe doen wij dat? Wij brengen eerst jouw persoonlijke ambitie in kaart en laten je vervolgens zien welke interessante bedrijven in de regio hieraan voldoen. Jij bepaalt vervolgens of je deze bedrijven gaat volgen om hen zo beter te leren kennen. Daarnaast organiseren wij bedrijfsbezoeken en informele kennismakingsmomenten.  Op deze manier kun jij aftasten welke bedrijven bij jou passen, zonder de druk van een sollicitatieprocedure. Met de door jou gekozen bedrijven houd je contact en wie weet leidt dit wel tot een nieuwe stap in jouw carrière.

 

Wij houden graag contact met de professionals die zich op deze nieuwe manier op de arbeidsmarkt willen oriënteren. Dit doen wij onder andere door middel van De Selectie Academie waarin wij regelmatig kennissessies, workshops en events organiseren. Hier maak je niet alleen kennis met gelijkgestemde professionals en werkgevers uit de regio, je blijft jezelf ook continu ontwikkelen. Als onderdeel van een groeiend lokaal netwerk is de volgende stap in jouw carrière al in het vizier nog voordat je hem maakt.

 

 

 

 

 

schrijf je nu in!

Schrijf je in bij De Selectie en bereid je voor de op volgende stap in jouw carrière. Maak kennis met de leukste bedrijven bij jou in de buurt en met De Selectie Academie en wordt onderdeel van een groeiend regionaal netwerk.

  • De Selectie respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

maak kennis met mooie
bedrijven bij jou in de buurt

 

Werk doet er toe!

lees meer

Zelfsturende teams bij Intal: 50% meer omzet met minder personeel

lees meer

Jij past hier wel/niet

lees meer